Blog Archive

Followers

Powered by Blogger.
Monday, June 16, 2014
Assalamualaikum readers
Alhamdulillah.. Alhamdulillah.. Alhamdulillah.
Sekarang ni macam slow sangat nak menulis di sini.
Rasa kekok untuk berkongsi perasaan atau luahan.
Payah jer nak menyusun kata, macam ada kelainan.
Pening dan hanyut dengan kerja, emosi dan cerita.

Tahniah kepada sahabat-sahabat yang mendirikan rumahtangga.
Maaf dipinta sekiranya diri ini tak sempat nak hadir.
Kekangan dunia sebenarnya, tiada alasan.
Alhamdulillah.. Kami masih berdua.
Sentiasa berusaha untuk bertiga,berempat dans seterusnya.
Terima kasih untuk soalan-soalan, pernyataan dan andaian.
Yang baik, insyaAllah suya anggap ianya doa.
Yang kurang enak didengari, suya anggap as terlepas cakap.
Mulut manusia, ada masanya sentiasa terlanjur bicara.
Abaikan sebab masih banyak hal-hal yg membahagiakan.
Bak kata suami tersayang, "usah fikirkan hak orang".
Usaha dan tawakkal, insyaAllah. Manis hasilnya.

Terima Kasih Cha ngan Lah,
sebab sudi bermalam kat rumah kitaorang,
memang banyak yang kurang tapi seronoknya lahaiiii
sebab korang sudi datang. Nanti datanglah lagi.
InsyaAllah pintu rumah kami terbuka untuk korang lagi.
Maaf seandai banyak yang terkurang ke apa kan. Chill eyh!

2 3 minggu lepas banyak sangat travel.
Tak sempat balik kampung. Tahniah Kheet for your convo.
Seronok menjejakkan kaki ke universiti. Dejavu.
Kemudian diminta travel ke USM kejuruteraan, Penang.
Tersenyum.. Dejavu kedua.. Seolah-olah ulang tayang.
Cuma tak best kena pergi tanpa si suami. Urusan kerja.
Thanks Kakak sebab temankan cikjey. I love you, dear niece.
To Ngah dan Abang Ngah,
Happy Belated birthday. Semoga suka hadiah-hadiah itu.

Last sekali, puasa pun dah tak lama.
Mohon maaf andai ada terkasar bahasa,tersilap bicara.
Semoga kita semua jujur dan ikhlas menjalani ibadah puasa nanti.
Selamat menyambut Ramadhan Al-mubarak.


NN

My Blog List

Kawan-Kawan Saya

special date

January
Aniq Anaqi 0901
Along 1401
February
Atikah 0202
Abg Long 0502
Faqira Dahiya 0802
Alang 1302
March
Rayyan Rizqi 1103
Husband 1603
Nasrul 2003
Suriana 2103
Fendy 2703
Babygone 2703
Chick 3103
April
Imtiaz 0404
Didi 1404
Left SGMM 240415
May
Fakhrihadi 0105
Joined TSC 020516
Faris 0305
Irsalina 0505
Sofea Azzahra 0505
Fasihah Husna 0605
June
Ngah 0406
Abg Ngah 0906
Mustaqim 2106
Joined SGMM 13062011
July
MIL 0207
Azim 1407
Me 1707
Faqhihah Dafinah 2107
Rubee Asyrani 3007
August
Rubee Nhana 0608
K.Naim 1808
Kassim 2308
Ayien Diey 2608
Hanun 3008
September
Mommy 0609
Fakhrul 1109
Amirah Asri 1709
Daniel 2709
October
wedding day 2710
He left SGMM 30102015
November
He join TSC 02112015
December
Amira Nasir 0312
Uqail 141215
MiraKassim 121215






Reminiscence

  • Century Pine Cameron Highland
  • Gold Coast Morib
  • Hotel Asia
  • Hydro Hotel Penang
  • I-City Boutique Hotel
  • Impiana Resort Cherating
  • Ipoh Boutique Hotel
  • Ipoh Tower Regency Hotel
  • Ixora Hotel, Butterworth
  • M Suite Hotel JB
  • Rainbow Paradise Tanjung Bungah
  • Redgalodge Ipoh
  • Silka Maytower, KL
  • Silka cheras, KL
  • Sunway Hotel, Seberang Jaya
  • Tanjong Demong Beach Resort