Blog Archive

Followers

Powered by Blogger.
Monday, April 20, 2015
Assalamualaikum readers
Makin lama makin lemau kan update di blog ni.
Tapi buat masa sekarang ni, takde rasa nak delete ke apa lagi.
Masih boleh dijadikan tempat untuk mencoretkan serba sikit
Tentang life, work and dream.

Membuka lembaran April dengan temujanji
dengan seseorang yang disegani dan friendly
Kemudian disusuli dengan perjumpaan rakan sekelas.
Teman-teman sepanjang di USM.
Masing-masing dah besar panjang, matured mungkin.
Standard gathering universiti,
masing-masing kilik anak sendiri. Alhamdulillah.
Kegembiraan itu pasti, semuanya masih sama.
Sempoi, loqlaq dan masing-masing belum berubah.
Semua hampir sama, kecuali part kelek anak main pantai :)

Selebihnya April difokuskan kepada kerja.
Testwork banyak nak kena siapkan.
Report sudah pasti sama banyak.
Meeting pun tak kurang, selit menyelit antara masa.

Hiburan April setelah sekian lama
Berjaya bawa langkah tengok wayang.
Cerita yang tak pernah missed kononnya.
Fast and Furious 7.

Apa lagi ada dengan April?
yang besar-besar? Oh ya, berjaya akhirnya.
Tekadkan hati buat pemotongan Astro.
Yeay! Tapi bila nak potong baru tahu kena notis sebulan.
So next month inSHaAllah officially hidup tanpa astro.
Rasanya streamyx is enough for us.
Astro pun ulang benda sama je. Bosan!
Bila nak potong ni kan, selalu pulak orang astro call.
Cekalkanlah hati, taktik semua tu.
Call bagi percuma astro 3 bulan katanya tapi kena extend
contract tu tak pulak diberitahu. So better tak payah!

Tu je setakat hari ni yang rasanya boleh dicoretkan.
Masih berbaki 10hari pun di bulan April ini.
Satu je nak cakap sangat, rindu sangat-sangat nak jumpa bonda!
Entah bila nak balik kampung. Rindu yang teramat!
Sampai boleh termimpi-mimpi.
mOga-moga bonda sihat walafiat.

NN

My Blog List

Kawan-Kawan Saya

special date

January
Aniq Anaqi 0901
Along 1401
February
Atikah 0202
Abg Long 0502
Faqira Dahiya 0802
Alang 1302
March
Rayyan Rizqi 1103
Husband 1603
Nasrul 2003
Suriana 2103
Fendy 2703
Babygone 2703
Chick 3103
April
Imtiaz 0404
Didi 1404
Left SGMM 240415
May
Fakhrihadi 0105
Joined TSC 020516
Faris 0305
Irsalina 0505
Sofea Azzahra 0505
Fasihah Husna 0605
June
Ngah 0406
Abg Ngah 0906
Mustaqim 2106
Joined SGMM 13062011
July
MIL 0207
Azim 1407
Me 1707
Faqhihah Dafinah 2107
Rubee Asyrani 3007
August
Rubee Nhana 0608
K.Naim 1808
Kassim 2308
Ayien Diey 2608
Hanun 3008
September
Mommy 0609
Fakhrul 1109
Amirah Asri 1709
Daniel 2709
October
wedding day 2710
He left SGMM 30102015
November
He join TSC 02112015
December
Amira Nasir 0312
Uqail 141215
MiraKassim 121215






Reminiscence

  • Century Pine Cameron Highland
  • Gold Coast Morib
  • Hotel Asia
  • Hydro Hotel Penang
  • I-City Boutique Hotel
  • Impiana Resort Cherating
  • Ipoh Boutique Hotel
  • Ipoh Tower Regency Hotel
  • Ixora Hotel, Butterworth
  • M Suite Hotel JB
  • Rainbow Paradise Tanjung Bungah
  • Redgalodge Ipoh
  • Silka Maytower, KL
  • Silka cheras, KL
  • Sunway Hotel, Seberang Jaya
  • Tanjong Demong Beach Resort