Blog Archive

Followers

Powered by Blogger.
Wednesday, September 30, 2015
Assalamualaikum readers
Sekejap je kan.. Macam tadaaa dah habis pun bulan September.
September ni bulan kelahiran ramai kesayangan. Kita doakan yang baik-baik..
Pembukaan dengan ulangtahun kelahiran bonda tercinta, kemudian Pai,
Amirah BFF, Suna Husna & last penutup oleh anak sedara manja, Daniel.
Semoga Allah berikan yang terbaik dan molek-molek untuk kalian semua.

Memang bulan ni rasa sangat sekejap.
Sebab banyak berulang ke sana ke mari. Jadual pun sangat full.
Penatlah jugak.. Tapi takpe, bukan keluhan malah buat diri jadi lebih gembira.
Berulang ke KL baiki navigator yang tetiba buat hal.
Padahal tercabut lead-tin solder tu je.
Seb baik free walau dah lama la jugak habis warranty.
Syukur di situ, walau duit minyak
berhabislah jugak.. Sesekali bak kata my other half.
Sempatlah sekali tu g jumpa baby Alya Aisya!

Bulan ni ada dua kenduri sepupu kesayangan.
Satu sepupu sama umur, bertemu jodoh akhirnya dengan kekasih hati.
Zooom balik ke Kelantan pada 19 Sept, then masuk semula kerja 3hari.
Tahniah Arah & Reza. Moga bahagia bercinta sampai syurga.
Lepas 3hari, balik kampung my other half sambut raya haji.
Dah la ada kejutan, kena hantar sepupu hubby ke hospital.
Sakit sampai masa nak bersalin, pengalaman sungguh.. Berdesup drive!
By raya ke 2, dah gerak balik Kelantan sebab nak tolong kenduri Pakngah.
Konsep bercinta lepas kawen sangat, Tahniah Ateh & Firdaus.
Welcome to the club. After all, terima kasih sangat dengan my other half.
Sebab sangat supportive dalam apa jual hal melibatkan keluarga.

Thanks sebab sabar drive walau stuck dalam jem lama gila.
Thanks sebab ringan tulang tolong orang sembelih dan potong daging.
Thanks sebab rajin jugak teman wife dia ni walau muka dah penat sangat.
Senang kata thanks for everything. Alhamdulillah!


0 comments:

NN

My Blog List

Kawan-Kawan Saya

special date

January
Aniq Anaqi 0901
Along 1401
February
Atikah 0202
Abg Long 0502
Faqira Dahiya 0802
Alang 1302
March
Rayyan Rizqi 1103
Husband 1603
Nasrul 2003
Suriana 2103
Fendy 2703
Babygone 2703
Chick 3103
April
Imtiaz 0404
Didi 1404
Left SGMM 240415
May
Fakhrihadi 0105
Joined TSC 020516
Faris 0305
Irsalina 0505
Sofea Azzahra 0505
Fasihah Husna 0605
June
Ngah 0406
Abg Ngah 0906
Mustaqim 2106
Joined SGMM 13062011
July
MIL 0207
Azim 1407
Me 1707
Faqhihah Dafinah 2107
Rubee Asyrani 3007
August
Rubee Nhana 0608
K.Naim 1808
Kassim 2308
Ayien Diey 2608
Hanun 3008
September
Mommy 0609
Fakhrul 1109
Amirah Asri 1709
Daniel 2709
October
wedding day 2710
He left SGMM 30102015
November
He join TSC 02112015
December
Amira Nasir 0312
Uqail 141215
MiraKassim 121215






Reminiscence

  • Tok Aman Bali Beach Resort
  • Century Pine Cameron Highland
  • Gold Coast Morib
  • Hotel Asia
  • Hydro Hotel Penang
  • I-City Boutique Hotel
  • Impiana Resort Cherating
  • Ipoh Boutique Hotel
  • Ipoh Tower Regency Hotel
  • Ixora Hotel, Butterworth
  • M Suite Hotel JB
  • Rainbow Paradise Tanjung Bungah
  • Redgalodge Ipoh
  • Silka Maytower, KL
  • Silka cheras, KL
  • Sunway Hotel, Seberang Jaya
  • Tanjong Demong Beach Resort