Blog Archive

Followers

Powered by Blogger.
Sunday, April 17, 2016
Assalamualaikum readers
Alhamdulillah.. Dah 4 bulan anak Ummi.
Belum sempat nak shoot ke 4bulan pun lagi.
Ummi tersangatlah busy sebab kita semua nak pindah rumah.
Rumah sedikit banyak sebenarnya kelam kabut
Tapi Alhamdulillah, Uqail sangat behave dan membantu.
Cranky jugak kadang-kadang, tapi most of times behave sgt.

Perkembangan 4 bulan Uqail Mohd Azri.
Anak Ummi Abi yang bijak dan pintar, InshaAllah.
Berat 6.6kg, panjang 64cm
Sangat sukakan bath time, mungkin sebab sekarang panas
Behave bila travel, janji kereta gerak.
Suka duduk dalam car seat, stroller dan ssc instead of dukung.
Suka hisap jari, kadang-kadang masuk semua tangan pun.
Giggles so hard bila berbual dengan Ummi, Abi dan Madik.
Dah pandai kenal orang dan memilih.
Masih menyusu badan sepenuhnya.
Ikut sleep patern yang Ummi ajarkan ie tidur pukul 9pm.
Masih pakai pamper size M.
Masih memerlukan pacifier bila nak tidur.
Having first haircut sebab dah cucuk telingat, stylist was Abi.
Bawah ni gambar masa shoot untuk 3bulan.
Ummi harap later kalau Ummi ada anak lain pun
Ummi akan rajin shoot baby milestone macam ni jugak.
Tak banyak pun, just few shoots untuk buat photobook.
Kira macam baby diary jugak la. InshaAllah.
Ummi Abi doakan yang terbaik untuk anak Ummi.
Membesar dengan sihat sayang.
I love you so much...
Alhamdulillah, pinjaman Allah SWT.

0 comments:

NN

My Blog List

Kawan-Kawan Saya

special date

January
Aniq Anaqi 0901
Along 1401
February
Atikah 0202
Abg Long 0502
Alang 1302
March
Rayyan Rizqi 1103
Husband 1603
Nasrul 2003
Suriana 2103
Fendy 2703
Babygone 2703
Chick 3103
April
Imtiaz 0404
Didi 1404
May
Fakhrihadi 0105
Faris 0305
Irsalina 0505
Sofea Azzahra 0505
Fasihah Husna 0605
June
Ngah 0406
Abg Ngah 0906
Mustaqim 2106
Joined SGMM 13062011
July
Azim 1407
Me 1707
August
Hanun 3008
September
Mommy 0609
Fakhrul 1109
Daniel 2709
October
wedding day 2710
He left SGMM 30102015
November
He join TSC 02112015
December
Uqail 141215
MiraKassim 121215






Reminiscence

  • Century Pine Cameron Highland
  • Gold Coast Morib
  • Hotel Asia
  • Hydro Hotel Penang
  • I-City Boutique Hotel
  • Impiana Resort Cherating
  • Ipoh Boutique Hotel
  • Ipoh Tower Regency Hotel
  • Ixora Hotel, Butterworth
  • M Suite Hotel JB
  • Rainbow Paradise Tanjung Bungah
  • Redgalodge Ipoh
  • Silka Maytower, KL
  • Silka cheras, KL
  • Sunway Hotel, Seberang Jaya
  • Tanjong Demong Beach Resort