Blog Archive

Followers

Powered by Blogger.
Saturday, October 12, 2013
Assalamualaikum readers
Selamat Hari Raya Haji kepada semua.Sesapa yang drive balik, hati-hati. Sesiapa yang tak dapat cuti, it is okay. Life must go on. Be thankful to whatever it is. Me having quite pack scheduled for Raya Haji. Anyway terima kasih kepada boss sebab luluskan cuti saya.
Me beraya di kampung husband dulu, sebab tahun ni sepupu nak kawen. So kita beraya dengan Mama dulu. Lagipun rumah Mama pun takde orang. Along tak balik sebab cuti singkat kan. Plus Along pun tengah mengandung. Moga semuanya berjalan lancar. Ikutkan bulan islam, kami berdua pun dah nak sambut my very first wedding anniverssary. Raya haji ke2. Alhamdulillah.. Nanti my besty pun nak bertunang pada raya haji kedua. Semoga dipermudahkan. Love you, yah!
For those who invite me to your wedding, I pray to Allah to shower His blessing to you and your partner. Be happy with partner from heaven He gave to you. Alhamdulillah. Minta maaf kalau Suya tak dapat penuhi undangan kalian. Kadangkala bertindih dengan kenduri keluarga terdekat tapi banyak daripadanya kami dah mula bertugas kembali. Tanggungjawab yang tak boleh nak dielakkan. Apa-apa pun, chill. Ada rezeki kita tetap akan jumpa lagi kan. InsyaAllah.. Assalamualaikum

5 comments:

Mek Onie said...

Salam Aidiladha akak sayang :D

Mek Onie said...

Salam Aidiladha akak sayang :D

DiriKu said...

selamat hari raya aidiladha juga. hati2 balik kampung. ^^,

please follow http://szafky.blogspot.com/ untuk dapatkan shawl labuh dengan harga yang berpatutan. Terima Kasih :D

Anak Pak Muin said...

salam aidiladha suya ;)

AtieAbid said...

Assalamualaikum..

lamanya tak jenguk blog suya..
salam aidiladha dan happy anniversary dear.. ^_^

NN

My Blog List

Kawan-Kawan Saya

special date

January
Aniq Anaqi 0901
Along 1401
February
Atikah 0202
Abg Long 0502
Faqira Dahiya 0802
Alang 1302
March
Rayyan Rizqi 1103
Husband 1603
Nasrul 2003
Suriana 2103
Fendy 2703
Babygone 2703
Chick 3103
April
Imtiaz 0404
Didi 1404
Left SGMM 240415
May
Fakhrihadi 0105
Joined TSC 020516
Faris 0305
Irsalina 0505
Sofea Azzahra 0505
Fasihah Husna 0605
June
Ngah 0406
Abg Ngah 0906
Mustaqim 2106
Joined SGMM 13062011
July
MIL 0207
Azim 1407
Me 1707
Faqhihah Dafinah 2107
Rubee Asyrani 3007
August
Rubee Nhana 0608
K.Naim 1808
Kassim 2308
Ayien Diey 2608
Hanun 3008
September
Mommy 0609
Fakhrul 1109
Amirah Asri 1709
Daniel 2709
October
wedding day 2710
He left SGMM 30102015
November
He join TSC 02112015
December
Amira Nasir 0312
Uqail 141215
MiraKassim 121215






Reminiscence

  • Tok Aman Bali Beach Resort
  • Century Pine Cameron Highland
  • Gold Coast Morib
  • Hotel Asia
  • Hydro Hotel Penang
  • I-City Boutique Hotel
  • Impiana Resort Cherating
  • Ipoh Boutique Hotel
  • Ipoh Tower Regency Hotel
  • Ixora Hotel, Butterworth
  • M Suite Hotel JB
  • Rainbow Paradise Tanjung Bungah
  • Redgalodge Ipoh
  • Silka Maytower, KL
  • Silka cheras, KL
  • Sunway Hotel, Seberang Jaya
  • Tanjong Demong Beach Resort