Blog Archive

Followers

Powered by Blogger.
Monday, August 4, 2014
Assalamualaikum readers
Malas nak update entry raya lagi. Lepas-lepas ni aaaa.
Lebih kepada nak update selamat pengantin baru
Buat sahabat dunia wal akhirat, inshaAllah.
Mudah-mudahan.. Semoga Allah mengurniakan keberkatanNya
ke atas perkahwinan sahabat baik Suya.. Amirah Asri and Keyo Nua.
Berbahagialah kalian hingga ke syurga dan harap-harap
diluaskan pintu rezekiNya kepada kalian berdua.
InshaAllah.. Yah, doakan uya jugak eyh.
Kalau Yah dapat dulu pun takpa, tapi make sure
doakan Uya jugak!

untuk Ya pulak, Uya sentiasa doakan agar Ya dipermudahkan jodoh
Jodoh yang baik-baik dan bertanggungjawab
Sebab Ya pun sahabat yang baik dan bertanggungjawab
walau mulut Ya tak berapa nak bertanggungjawab sangat.
Hahaha Tapi tu la nikmat bersahabat Allah SWT bagi.
Ada sahabat yg boleh melawak dan berduka sama-sama
Menikmati keceriaan, inshaAllah sampai hari tua.
Ye la... Rumah bukan jauh mana pun, paling tidak kena jumpa jugak.
Setahun sekali pun jadi. Uya sayang Yah and Ya.. :)

Dengan ucapan, Selamat Peranting Baru Yah.


0 comments:

NN

My Blog List

Kawan-Kawan Saya

special date

January
Aniq Anaqi 0901
Along 1401
February
Atikah 0202
Abg Long 0502
Faqira Dahiya 0802
Alang 1302
March
Rayyan Rizqi 1103
Husband 1603
Nasrul 2003
Suriana 2103
Fendy 2703
Babygone 2703
Chick 3103
April
Imtiaz 0404
Didi 1404
Left SGMM 240415
May
Fakhrihadi 0105
Joined TSC 020516
Faris 0305
Irsalina 0505
Sofea Azzahra 0505
Fasihah Husna 0605
June
Ngah 0406
Abg Ngah 0906
Mustaqim 2106
Joined SGMM 13062011
July
MIL 0207
Azim 1407
Me 1707
Faqhihah Dafinah 2107
Rubee Asyrani 3007
August
Rubee Nhana 0608
K.Naim 1808
Kassim 2308
Ayien Diey 2608
Hanun 3008
September
Mommy 0609
Fakhrul 1109
Amirah Asri 1709
Daniel 2709
October
wedding day 2710
He left SGMM 30102015
November
He join TSC 02112015
December
Amira Nasir 0312
Uqail 141215
MiraKassim 121215






Reminiscence

  • Tok Aman Bali Beach Resort
  • Century Pine Cameron Highland
  • Gold Coast Morib
  • Hotel Asia
  • Hydro Hotel Penang
  • I-City Boutique Hotel
  • Impiana Resort Cherating
  • Ipoh Boutique Hotel
  • Ipoh Tower Regency Hotel
  • Ixora Hotel, Butterworth
  • M Suite Hotel JB
  • Rainbow Paradise Tanjung Bungah
  • Redgalodge Ipoh
  • Silka Maytower, KL
  • Silka cheras, KL
  • Sunway Hotel, Seberang Jaya
  • Tanjong Demong Beach Resort